Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέμα χρόνου το «διαζύγιο» Σκίμπε – Εθνικής

Θέμα χρόνου το «διαζύγιο» Σκίμπε – Εθνικής

Η ΕΠΟ έχει πάρει την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Μίχαελ Σκίμπε, με το θέμα της αποζημίωσης του Γερμανού να είναι το μοναδικό που καθυστερεί την υπόθεση επί του παρόντος.

Θέμα χρόνου είναι το «διαζύγιο» μεταξύ Εθνικής Ελλάδας και Μίχαελ Σκίμπε, αφού πρόθεση της ΕΠΟ επί του παρόντος είναι να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Γερμανό τεχνικό προ των επόμενων αγώνων της Γαλανόλευκης για το Nations League στις 15 και στις 18 Νοεμβρίου, απέναντι σε Εσθονία και Φινλανδία αντίστοιχα.

Το μοναδικό πρόβλημα αφορά στην αποζημίωση για το συμβόλαιο του, το οποίο υπεγράφη τον Νοέμβριο του 2017 και λήγει μετά το τέλος των προκριματικών του Euro 2020. Παρά την αρχική διαφωνία ως προς το ζήτημα αυτό, δεν αναμένεται να σταθεί αρκετό ώστε να κρατήσει τον 53χρονο στον πάγκο της Εθνικής, ούτε καν για τους προσεχείς μήνες, παρά μόνο αν υπάρξει ριζική αλλαγή στάσης από την πλευρά της ελληνικής ομοσπονδίας.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο αποφέρει στον Σκίμπε περίπου 550.000 ευρώ σε ετήσια βάση και στην ΕΠΟ αναζητούν τη «φόρμουλα» για να καταφέρουν να το λύσουν, πράγμα που πιθανότατα θα συζητηθεί ενδελεχώς στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας την Πέμπτη (25/10).

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024