Τέλος ο εγκλεισμός για τους παίκτες του Ολυμπιακού
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την... ανατροπή, άλλαξε το πρόγραμμα και ανακοίνωσε στους αρχηγούς ότι οι παίκτες δεν χρειάζεται να επιστρέψουν στο Ρέντη για να διανυκτερεύσουν.
Το ηλεκτροσόκ, έγινε. Πλέον, μένει να δούμε τα αποτελέσματά του. Καθώς μετά πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι ελεύθεροι και το βράδυ θα κοιμηθούν στα σπίτια τους. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρεί ότι τα δύο βράδια που πέρασαν στους ξενώνες του Ρέντη ήταν αρκετά για να αντιληφθούν άπαντες ότι κάτι πρέπει να κάνουν. Να κάνουν την αυτοκριτική τους, να μιλήσουν μεταξύ τους και να φροντίσουν, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, να αλλάξει το κλίμα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.