Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Έτοιμοι και οι Κάτσε, Γιόχανσον για την Τούμπα

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι και οι Κάτσε, Γιόχανσον για την Τούμπα

Έργκους Κάτσε και Ματίας Γιόχανσον μπαίνουν πάλι στο κάδρο των επιλογών του Γιώργου Δώνη και υπολογίζονται για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (29/10, 19:30) - Δεν προλαβαίνει ο Αντονί Μουνιέ

Θετικά νέα για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος βλέπει τους Έργκους Κάτσε και Ματίας Γιόχανσον να ξεπερνούν πλήρως τους τραυματισμούς τους και να τίθενται στη διάθεσή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα (29/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super league στην Τούμπα.

Η εν λόγω εξέλιξη φυσικά και αποτελεί ανακούφιση για τον Γιώργο Δώνη, ειδικά όσον αφορά στον Αλβανό μέσο, δεδομένων των προβλημάτων στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού. Όσο για τον Σουηδό μπακ, επανέρχεται σε μια περίοδο που ο Ουσμάν Κουλιμπαλί βρίσκεται επίσης σε καλή κατάσταση και θα χρειαστεί να δώσει μάχη για μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας των Πράσινων.

Οι δύο παίκτες έμειναν προληπτικά εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Στον άξονα προτιμήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παρά το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία και δεν βρισκόταν σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Τέλος, ο Αντονί Μουνιέ δεν αναμένεται να προλάβει το ματς με τους Ασπρόμαυρους, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024