Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόβατς: «Μας έκανε τη ζωή δύσκολη η ΑΕΚ»

Κόβατς: «Μας έκανε τη ζωή δύσκολη η ΑΕΚ»

Ο Νίκος Κόβατς απέδωσε τα εύσημα στην ΑΕΚ για την αποψινή προσπάθεια της

Η Μπάγερν Μονάχου με… χτυπήματα στο 61’ και στο 63’ «καθάρισε» το ματς και παρότι η ΑΕΚ το… πάλεψε, το 0-2 έδωσε τη νίκη στους Βαυαρούς. Για την προσπάθεια της ΑΕΚ πάντως ο Νίκο Κόβατς απέδωσε τα εύσημα στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα ειπε:

Για το αν περίμενε ότι θα ήταν ματς υπομονής: «Το περίμενα. Παίξαμε μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό και απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλές αμυντικές ικανότητες. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο, είχε ευκαιρίες και ευτυχώς ήρθε το πρώτο γκολ και όλα εξελίχθηκαν καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν ο… ασθενής ανάρρωσε: «Είμαστε στο δρόμο της ανάρρωσης, συνεχίζουμε. Μένουμε στο έδαφος και θέλουμε να συνεχίσουμε. Δε θα είναι εύκολη η συνέχεια, όλοι θέλουν να νικήσουν την Μπάγερν».

Για το rotation και για ποιο λόγο δεν έκανε: «Με τη Βόλφσμπουργκ παίξαμε καλά οπότε δεν υπήρχε λόγος, με εξαίρεση τους τραυματίες, να αλλάξω την 11άδα. Το θέμα γιγαντώνεται από τον Τύπο επειδή αφορά την Μπάγερν και όχι κάποια άλλη ομάδα».

Για το αν αισθάνεται πιο ισχυρός πλέον στον πάγκο της Μπάγερν: «Ούτως ή άλλως έχω την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Αυτές οι δύο νίκες, με Βόλφσμπουργκ και ΑΕΚ, σίγουρα δεν είναι κάτι… αρνητικό για μένα».

Για την ατμόσφαιρα από τον κόσμο και τη θερμοκρασία: «Σίγουρα ήταν μια καλή θερμοκρασία, η Ελλάδα είναι γνωστή για αυτό. Είμαι χαρούμενος που δεν έκανε ζέστη, αυτό ήταν καλό για εμάς».

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ και αν ξεχώρισε κάποιους παίκτες: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έπαιξε με πάθος και μας έκανε τη ζωή δύσκολη. Επιθετικά δεν τα πήγαν καλά αλλά αυτό οφείλεται στη δική μας σωστή αμυντική συμπεριφορά».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024