Europa League: Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λουξεμβούργο
Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο (25/10, 19:55, Cosmote Sport 2) - Αλλαγές στην άμυνα
Μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης 23/10 ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (25/10, 19:55, Cosmote Sport 2).
Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε 20 παίκτες χωρίς να συμπεριλάβει τον στόπερ Μεριά και τον αριστερό μπακ Τσιμίκα (επιστρέφει αντίθετα ο Βούκοβιτς που έμεινε εκτός από το ματς με τον ΟΦΗ) κάτι που σημαίνει ότι θα έχει αλλαγές η αμυντική γραμμή σε σύγκριση με τον αγώνα στο Ηράκλειο.
Ο Κούτρης θα πάρει την θέση του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας κι απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Μαρτίνς στο κέντρο της άμυνας.
Από κει και πέρα επιστρέφει ο Φορτούνης, ο οποίος απουσίαζε από τον αγώνα με τον ΟΦΗ λόγω τιμωρίας, ενώ στα… πιτς λόγω τραυματισμού παραμένει ο Αχμέντ Χασάν.
Οι παίκτες που επέλεξε ο 48χρονος τεχνικός για τη μεθαυριανή αναμέτρηση είναι οι ακόλουθοι: Γιαννιώτης, Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναχουέλ, Τουρέ, Ποντένσε και Γκερέρο.
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν βαθμό ύστερα από δύο αγωνιστικές στον 6ο όμιλο (6 η Μίλαν, 4 η Μπέτις) και θέλει δύο νίκες στα παιχνίδια με Ντουντελάνζ.
Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στη Ντουντελάνζ. / The squad players selected ahead of the match against @F91Diddeleng. 🔴⚪️⚽️ #olympiacos #UEL #DUDOLY #squadlist @EuropaLeague pic.twitter.com/DpR2c6mpiK
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 23, 2018
- Μπαρτζώκας: «Δεν αποφασίσαμε ακόμα για αλλαγή στη λίστα των ξένων – Απόλυτος επαγγελματίας ο Πίτερς»
- Χωρίς Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό
- Ο Στεφ Κάρι ανακοίνωσε συμφωνία-μαμούθ με κινεζική αθλητική εταιρεία (vid)
- Η ποινή-ρεκόρ στον Βαγιέχο προκαλεί παγκόσμιο διάλογο
- Χείμαρρος ο Καραπαπάς για την πραξικοπηματική παραμονή Λανουά: «Έχει αποτύχει πλήρως, θα σας καταγγείλουμε στην UEFA»
- ΕΠΟ: Λανουά για 2 ακόμη χρόνια, Super Cup στις 12/8 και αλλαγές στο Κύπελλο
- O Κουρτουά επενδύει στην Γκενκ του Καρέτσα
- «Παππού, πάρε το κύπελλο»: Τα εγγόνια του Αντσελότι τον… λύγισαν λίγο πριν το Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442