Έως τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου οι οικείες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού του Δημοσίου καλούνται να προσδιορίσουν – μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής – τις έγκυρες ηλεκτρονικές εκθέσεις αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και να επισημάνουν τις εκθέσεις που δεν είναι έγκυρες σε ηλεκτρονική μορφή με την αντίστοιχη αιτιολογία.

Με εγκύκλιο που εξέδωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ορίζονται οι ενέργειες, στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι αρμόδιες Διευθύνσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της – δεύτερης κατά σειρά, μετά από εκείνη του 2016 – αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων για την περίοδο του έτους 2017.

Όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, ο έλεγχος εγκυρότητας των εκθέσεων αξιολόγησης, που έχουν συμπληρωθεί και υποβληθεί σε ηλεκτρονική μορφή, διενεργείται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής. Υπενθυμίζεται πως ως έγκυρες εκθέσεις αξιολόγησης που έχουν ολοκληρωθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή θεωρούνται αυτές για τις οποίες ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

Έχουν υποβληθεί από τουλάχιστον έναν αξιολογητή
Δεν είχαν υποβληθεί σε έντυπη μορφή πριν την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής
Δεν προέκυψαν αστοχίες ή λάθη κατά τη συμπλήρωσή τους κι ως εκ τούτου έχουν συμπληρωθεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και όχι σε έντυπη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο