Το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από την ομαδική selfie που ανέβασαν οι Πράσινοι στα social media, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0.
Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και την έκαναν repost όλοι οι παίκτες του Τριφυλλιού. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη είναι μια οικογένεια και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, με τις σπουδαίες εμφανίσεις τους. Το βράδυ του Σαββάτου ο Φεντερίκο Μακέντα με ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Τριφυλλιού, το οποίο δεν είναι άλλο από το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το ματς με τον Πανιώνιο και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Οι καλές ομάδες γίνονται σπουδαίες όταν τα μέλη της εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και το εμείς μπαίνει πάνω από το εγώ. Συνεχίζουμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.