Οι Γάλλοι έρχονται για τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού
Εκπρόσωποι τουλάχιστον δύο ομάδων από το Σαμπιονά θα βρίσκονται το Σάββατο στην Αθήνα για να δουν από κοντά το Παναθηναϊκός - Πανιώνιος, με τα μάτια στραμμένα στους μικρούς
Είναι αλήθεια πως ο φετινός Παναθηναϊκός και όλα όσα έχει καταφέρει έως τώρα, παίζοντας με πολλά παιδιά από την ακαδημία του, είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί μονάχα τα στενά ελληνικά όρια. Ξεφεύγει απ’ αυτά. Πρόσφατα στη Γαλλία υπήρξε δημοσίευμα που συγκρίνει τον Χατζηγιοβάννη με κοτζάμ… Ριμπερί. Υπερβολή; Ναι. Αλλά και μόνο το ότι οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αναγκάσει ξένα Μέσα να κάνουν αφιερώματα γι’ αυτούς, λέει πολλά.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!