Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.) και οι κίτρινοι «ζεσταίνουν» τον κόσμο τους με καθημερινές αναρτήσεις. Η τελευταία είχε πρωταγωνιστές τους Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία, τους δυο βασικούς εξτρέμ της ομάδας, που εμφανίστηκαν έτοιμοι για το ματς και έδωσαν το δικό τους σύνθημα νίκης με χαμόγελο, συγκεντρώνοντας πολλά like και σχόλια από τους φίλους του Άρη.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.