Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαζαρίδης : Η ΝΔ θα διαπραγματευτεί από την αρχή με τα Σκόπια

Λαζαρίδης : Η ΝΔ θα διαπραγματευτεί από την αρχή με τα Σκόπια

«Εμείς, όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών σε καμία περίπτωση. Και εφόσον η συμφωνία δεν κυρωθεί από τον κ. Τσίπρα, εμείς ως κυβέρνηση θα διαπραγματευτούμε με τα Σκόπια από την αρχή», τόνισε o σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

«Εμείς, όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών σε καμία περίπτωση. Και εφόσον η συμφωνία δεν κυρωθεί από τον κ. Τσίπρα, εμείς ως κυβέρνηση θα διαπραγματευτούμε με τα Σκόπια από την αρχή», τόνισε σε δηλώσεις του γύρω από τις εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και της Συμφωνίας των Πρεσπών, o σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.

«Δεν θα την ψηφίσουμε γιατί τη θεωρούμε μια πολύ κακή συμφωνία. Μια συμφωνία που εκχωρεί «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς κάτι το οποίο καμία άλλη κυβέρνηση δεν έκανε» δήλωσε σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1».

«Τον κ. Μητσοτάκη», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «μέρα με τη μέρα ο ελληνικός λαός τον εμπιστεύεται ακόμα περισσότερο. Και να είστε βέβαιοι ότι, όταν θα γίνουν οι εκλογές, όλοι μας θα τρίβουμε τα μάτια μας από το αποτέλεσμα. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ένας καταπληκτικός πρωθυπουργός, θα είναι ο πρωθυπουργός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Ο στόχος είναι οι Έλληνες να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και το σχέδιο μας -και όχι απλά να καταψηφίσουν την κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι η ΝΔ έχει ένα διαφορετικό σχέδιο οικονομικής πολιτικής, με μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών και στόχο την προσέλκυση επενδύσεων. «Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει από οικονομία, αλλά και για το πώς μπορούν να έρθουν οι επενδύσεις. Επαναφέροντας τη χώρα στην κανονικότητα θα έρθουν επενδύσεις και θα δημιουργηθούν 100.000-120.000 νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας το χρόνο».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024