«Ο κ. Τσίπρας δείχνει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή είναι η καρέκλα και η εξουσία. Όταν ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τη χάσουν, νομίζω ότι θα έχουν φαινόμενα διάλυσης», τόνισε, , ο σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι «οι άνθρωποι που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν τους κανόνες λειτουργίας της δημοκρατικής μας χώρας. Με τις δηλώσεις Πολάκη και κυρίως την αναφορά του ότι πρέπει πάση θυσία να πάρουν την πραγματική εξουσία της χώρας -όπως είπε επί λέξει- δείχνει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα για να μη χάσουν τις καρέκλες τους, που αισθάνονται προφανώς ότι τους ανήκουν. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και οι Έλληνες πολίτες δεν θα επιτρέψουν να τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς. Θέλουν δεν θέλουν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και σε αυτές θα ηττηθούν με πάταγο».

Αναφερόμενος σε αυτά που συμβαίνουν με τον Ρουβίκωνα στα πανεπιστήμια, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Αυτά τα οποία γίνονται τις τελευταίες μέρες δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμική χώρα. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να πατάξει τα φαινόμενα ανομίας, που επί ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός των πανεπιστημίων. Εμείς και οι Έλληνες πολίτες θέλουν τα πανεπιστήμια χώρους διακίνησης ιδεών και όχι ναρκωτικών και τρομοκρατών. Έχουμε δεσμευθεί ότι θα αλλάξουμε τον νόμο για το άσυλο στα πανεπιστήμια και θα σπάσουμε το άβατο των Εξαρχείων».

Ο σύμβουλος Επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη εμφανίστηκε βέβαιος για την επικράτηση της ΝΔ στις επόμενες εκλογές και πρόσθεσε: «Σήμερα, 18 Οκτωβρίου, είναι ημέρα που είχε γεννηθεί ένας μεγάλος πολιτικός ηγέτης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος στη μακρά πολιτική του σταδιοδρομία πρέσβευε πάντα το μέτρο, τον ρεαλισμό και την ελευθερία. Πάνω σε αυτές τις αξίες θα χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο γιατί και μπορούμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε. Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και θα βάλει οριστικό τέλος στον κυνικό συνεταιρισμό αυτών των εξουσιομανών που κυβερνούν. Θα ενώσουμε τους Έλληνες. Γιατί ο κ. Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή που κέρδισε τις εκλογές, τον Γενάρη του 2015, το μόνο που κάνει είναι να διχάζει τους Έλληνες και όχι να τους ενώνει».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο