Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρα ντε φερ Ιταλίας – Κομισιόν για τον ιταλικό προϋπολογισμό

Μπρα ντε φερ Ιταλίας – Κομισιόν για τον ιταλικό προϋπολογισμό

Επιστολή προς τον ιταλό υπουργό Οικονομικών, Τζοβάνι Τρία, αναμένεται να αποστείλει σήμερα ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, μέσω της οποίας θα ζητά διευκρινίσεις για το σχέδιο προϋπολογισμού της Ρώμης για το 2019

Επιστολή προς τον ιταλό υπουργό Οικονομικών, Τζοβάνι Τρία, αναμένεται να αποστείλει σήμερα ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μέσω της οποίας θα ζητά διευκρινίσεις για το σχέδιο προϋπολογισμού της Ρώμης για το 2019.

Όπως έκανε γνωστό η Επιτροπή, το ιταλικό σχέδιο αποκλίνει σοβαρά από τους ευρωπαϊκούς στόχους. Ο Πιέρ Μοσκοβισί πρόκειται να παραχωρήσει το απόγευμα κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ιταλό υπουργό Οικονομικών κι έπειτα θα του παραδώσει η ίδιος την επιστολή.

«Δεν είναι ο προϋπολογισμός που ανέμενε η Επιτροπή. Είναι κατανοητό ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Αναμένω κριτικές παρατηρήσεις», προέβλεψε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε κατά την άφιξή του σήμερα το πρωί στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Εμένα, όσο ο καιρός περνά, τόσο μου φαίνεται πως ο προϋπολογισμός μας είναι πολύ καλός», είπε.

Νωρίτερα, ο ιταλός πρωθυπουργός, δήλωσε ότι ελπίζει πως θα υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος για τον ιταλικό προϋπολογισμό με τις Βρυξέλλες.

«Ελπίζω να υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος. Θα μας γίνουν σίγουρα κάποιες παρατηρήσεις και θα τις εξετάσουμε», τόνισε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

«Μελετήσαμε πολύ καλά τα μέτρα αυτά. Θέλουμε περισσότερη οικονομική ανάπτυξη και να αναστρέψουμε τη μέχρι τώρα τάση. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές» πρόσθεσε, παράλληλα, ο Τζουζέπε Κόντε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024