Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα... αλεξίσφαιρα του Υπουργικού

Τα… αλεξίσφαιρα του Υπουργικού

«Παρέλαση» ακριβών αυτοκινήτων έξω από το Υπουργικό Συμβούλιο

Στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Βουλής, παρκάρουν τα υπουργικά αυτοκίνητα, όταν γίνεται συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Μέτρησα, αναφέρει ο «Βηματοδότης» επτά Μερτσέντες (η μία αλεξίσφαιρη), μία BMW (επίσης αλεξίσφαιρη), οκτώ Audi (χωρίς να περιλαμβάνεται το πρωθυπουργικό), ένα θηριώδες τζιπ (αμερικανικής κατασκευής) και μόνον ένα (σε χρώμα μπλε) ταπεινό Scoda.
Και θυμήθηκα τις εντολές για σεμνότητα που έδωσε στους υπουργούς του το 2015 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να αποποιηθούν τα υπουργικά (αλλά και τα βουλευτικά) αυτοκίνητα. Τότε, εάν θυμάστε, που είπε ότι πρόκειται να πουλήσει το ένα από τα τρία πρωθυπουργικά αεροσκάφη και το άλλο να το χρησιμοποιήσει για μεταφορά ασθενών ή για εκπαίδευση πιλότων. Τίποτε δεν έχει γίνει.
Δεν ξέρω εάν ενόχλησε αυτή η εικόνα με τις υπουργικές λιμουζίνες την Αφροδίτη Θεοπεφτάτουβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλλονιά, αλλά έλεγε ότι αυτή ακολούθησε τις οδηγίες του κ. Τσίπρα. Στην Κεφαλλονιά τη μεταφέρει ο σύζυγός της με ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο, όπως έλεγε, αρνούμενη να μετακινηθεί με το βουλευτικό.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024