Γεωργιάδης για Καμμένο: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να τον πειράξει, προφανώς ξέρει πολλά
Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο twitter σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και την άμεση αποδοχή της από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο twitter σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και την άμεση αποδοχή της από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Γεωριγάδης σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τα αιτία της παραίτησής του πρώην -πλέον- υπουργού Εξωτερικών να ήταν η μη κάλυψή του από τον πρωθυπουργό στην αντιπαράθεσή του με τον Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο, στην αντιπαράθεση των δύο σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να πειράξει τον Πάνο Καμμένο αφού «προφανώς ξέρει πολλά».
«Έλεγα ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να πειράξει τον Καμμένο και ας έχει εναλλακτική πλειοψηφία. Προφανώς ο Πάνος ξέρει πολλά…και όλοι καταλαβαίνουν ότι αν τον πειράξουν δεν θα διστάσει….Οι κατηγορίες του για κακοδιαχείριση κονδυλίων ήταν προειδοποίηση και έπιασε τόπο όπως φάνηκε…» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ.
Έλεγα ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να πειράξει τον Καμμένο και ας έχει εναλλακτική πλειοψηφία. Προφανώς ο Πάνος ξέρει πολλά…και όλοι καταλαβαίνουν ότι αν τον πειράξουν δεν θα διστάσει….Οι κατηγορίες του για κακοδιαχείριση κονδυλίων ήταν προειδοποίηση και έπιασε τόπο οπως φάνηκε..
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.