Σε οξείς τόνους και αρκετά αιχμηρή είναι η πρώτη αντίδραση του παραιτηθέντος υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ύστερα από τη «ρήξη» του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, κατά τη διάρκεια του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου.

Όπως έγραψε, ο πρώην -πλέον- υπουργός Εξωτερικών, «έρχεται η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στοι χθεσινό υπουργικό τις επιλογές του και κατόπιν εγώ τις δικές μου».

«Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς.

«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις. Ο ΠΘ και σειρά Υπουργών έκαναν στο χθεσινό ΥΣ τις επιλογές τους και εγώ κατοπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον κ. Κοτζιά, αιτία της παραίτησής του ήταν η μη κάλυψή του από τον πρωθυπουργό στην αντιπαράθεσή του με τον Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο, όπου οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν βαρύτατες εκφράσεις.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η παραίτηση Κοτζιά δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς οι πληροφορίες περί παραίτησης του «οργίαζαν» από το πρωί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο