Μπεν: «Μας ζηλεύουν, δεν υπάρχουν αποδείξεις για στήσιμο με Παρί»
Ο Μοχάμεντ Μπεν σχολίασε όσα ακούγονται για το Παρί Σεν Ζερμέν - Ερυθρός Αστέρας 6-1
Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται να εξετάζει ως ύποπτο για χειραγώγηση το παιχνίδι ανάμεσα σε Παρί και Ερυθρό Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, σύμφωνα με την «L’ Equipe» και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν τοποθετήθηκε πάνω σε όσα ακούγονται:
«Μας έχει ζητηθεί από τον Ερυθρό Αστέρα να μην τοποθετηθούμε γι’ αυτό το ζήτημα. Ο,τι έμαθα, ήταν από τον Τύπο. Όταν διαβάζεις τέτοια πράγματα, εκπλήσσεσαι. Ποτέ στην καριέρα μου σε Γαλλία και Ελλάδα δεν αντιμετώπισα τέτοιες καταστάσεις. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορούν να στηθούν παιχνίδια. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα και για όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει ζήλια» είπε στην «L’ Equipe» ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442