Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μοράτα: «Xρήμα και φήμη μπορούν να εξελιχθούν σε πρόβλημα»

Μοράτα: «Xρήμα και φήμη μπορούν να εξελιχθούν σε πρόβλημα»

Η εξομολόγηση του Ισπανού Αλβάρο Μοράτα για τις δυσκολίες που βίωσε την περασμένη σεζόν

Ο Αλβάρο Μοράτα κλήθηκε ξανά στην εθνική ομάδα της Ισπανίας μετά το Μουντιάλ και μιλώντας στην εφημερίδα «El Mundo» αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε την περασμένη σεζόν στην Τσέλσι, καθώς και για τα προβλήματα που ενίοτε απορρέουν από τη δόξα και τα χρήματα.

Ακόμα δεν παρέλειψε να μιλήσει για την «ηρεμία» που έφερε στον ίδιο η γέννηση του παιδιού του, αλλά και για τη λανθασμένη άποψη που έχει ο περισσότερος κόσμος για τη ζωή των ποδοσφαιριστών.

Μεταξύ άλλων ο Μοράτα δήλωσε:

«Από την περασμένη σεζόν έμαθα πολλά πράγματα. Ηταν ένας δύσκολος χρόνος για μένα. Έφυγα από την πατρίδα μου, το σπίτι μου, για να μπορέσω να παίξω στο Μουντιάλ και στο τέλος έμεινα χωρίς εθνική ομάδα. Από αυτά τα πράγματα, όσο σκληρά και αν είναι, μόνο να μάθεις μπορείς. Με την έλευση των παιδιών μου έμαθα να ελέγχω τα συναισθήματά μου, τόσο τα αρνητικά όσα και τα θετικά. Τώρα είμαι ένα ευτυχισμένο άτομο, κυρίως εκτός γηπέδου, μακριά από το ποδόσφαιρο.

Τους προηγούμενους μήνες αντιμετώπισα δυσκολίες, αλλά είπα στον εαυτό μου πως δεν ήταν κατάθλιψη. Όταν έφτασα στο Λονδίνο στην αρχή της περασμένης σεζόν, σημείωσα 7 γκολ σε ισάριθμα ματς και οι οπαδοί φώναζαν το όνομά μου, ο κόσμος με αγαπούσε. Έπειτα τραυματίστηκα και έκανα λάθος που έπαιξα με πόνο. Το επίπεδο έντασης που είχα ήταν υψηλό και ξεσπούσα στους διαιτητές και στους αντιπάλους.

Δεν ήθελα να μιλάω με κανέναν, μέχρι που κάποια στιγμή μου είπε η γυναίκα μου: “Κάνεις λάθος, δεν είναι αυτός ο σωστός δρόμος”. Θύμωνα και νόμιζα πως και εκείνη ήταν εναντίον μου. Στην τελική, οι παίκτες έχουν τα ίδια προβλήματα με όλους. Ίσως να έχουμε και περισσότερα, επειδή πολλές φορές το χρήμα και η φήμη μπορούν να εξελιχτούν σε πρόβλημα.

Υπάρχει κόσμος που θεωρεί πως έχουμε μία αξιοζήλευτη ζωή και ότι έχουμε περισσότερα προνόμια σε σύγκριση με τους άλλους, όμως μερικές φορές τα χρήματα μπορούν να φέρουν προβλήματα, εκείνα που είχα εγώ. Ακόμα και με την ίδια την οικογένειά σου, κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί. Το χρήμα προφανώς σε βοηθάει, όμως μπορεί και να σε καταστρέψει.

Από οικονομική άποψη οι παίκτες δεν έχουν εμπειρίες και με την ηλικία που έχουμε, σκεφτόμαστε ότι πρέπει να βοηθάμε επίσης και έναν φίλο που πήρε λάθος δρόμο στη ζωή του. Ίσως να πρέπει να τον σώσουμε αλλά εάν το κάνεις μία φορά, πρέπει να το κάνεις και δεύτερη και τρίτη…

Ακόμα και αν έχεις τα χρήματα, υπάρχουν άσχημες καταστάσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις. Το Instagram, για παράδειγμα, παρουσιάζει μία ψεύτικη ευτυχία, υπάρχουν ημέρες που είσαι λυπημένος και εσύ δημοσιεύεις μία φωτογραφία σου που είσαι χαρούμενος και η οποία δεν καθρεφτίζει το πώς πραγματικά νιώθεις. Ακόμα και σε αυτό σε κάνει να χάνεις αξίες καθώς το μόνο που μετράει είναι τα διαφημιστικά συμβόλαια…»

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024