Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζιντάν : Είναι ευτυχισμένος και μακριά από τα γήπεδα

Ζιντάν : Είναι ευτυχισμένος και μακριά από τα γήπεδα

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται μακριά από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή περισσότερο από ποτέ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του στο ποδόσφαιρο είτε ως ποδοσφαιριστή είτε ως προπονητής. Η αφοσίωση του στο άθλημα και η θέληση να είναι όσο καλύτερος γίνεται σε αυτό που κάνει τον ανάγκασαν να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γήπεδο ή τα αποδυτήρια της ομάδας που βρισκόταν.

Έχοντας θυσιάσει πολύτιμο χρόνο προσωπικής και οικογενειακής ζωής, ο «Ζιζού» από την στιγμή που άφησε τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης κατάλαβε τις χαρές της ζωής και… μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Από τις 31 Μαΐου όταν και επίσημα «εγκατέλειψε» τον πάγκο της «Βασίλισσας», ξεκίνησε να «αναπληρώνει» τον χρόνο οικογενειακής ζωής που είχε στερηθεί από το 1989 που ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά.

Φωτογραφίες του με τη σύζυγο του κάνουν την εμφάνισή τους στα social media συνεχώς και η κοινή συνισταμένη σε όλες αυτές είναι το τεράστιο χαμόγελο του Γάλλου πλάι στους αγαπημένους του ανθρώπους. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώην προπονητής των «μερένχες» δεν βιάζεται να επιστρέψει στους πάγκους καθώς η απόλαυση της «νορμάλ» καθημερινότητας τον καλύπτει πλήρως… τουλάχιστον για τώρα.

Γι αυτό οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ζινεντίν Ζιντάν, θα πρέπει να περιμένει λιγάκι παραπάνω μέχρι ο οργανισμός του να επιθυμήσει ξανά τις συγκινήσεις του ποδοσφαίρου.

View this post on Instagram

London 😁😁☀️

A post shared by zidane (@zidane) on

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024