Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχωρεί από την Γιουβέντους το 2020 ο Ρονάλντο

Αποχωρεί από την Γιουβέντους το 2020 ο Ρονάλντο

Μέχρι το 2020 θα παραμείνει παίκτης της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως μεταδίδει ισπανικό δημοσίευμα ο Πορτογάλος αστέρας θα μεταβεί στην Αμερική και στο MLS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το προηγούμενο καλοκαίρι για λογαριασμό της Γιουβέντους, υπογράφοντας με την Γηραιά Κυρία συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τεσσάρων ετών με σκοπό να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, από ότι φαίνεται θα έχει μόνο δυο ευκαιρίες για να το πράξει,καθώς όπως μεταδίδει η ισπανική ιστοσελίδα «Don Balon», ο Πορτογάλος αστέρας θα αποχωρήσει από τους «μπανκονιέρι» το 2020 για να μεταβεί στην Αμερική και να αγωνιστεί στο MLS για λογαριασμό της Ορλάντο, όπου εκεί θα υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο.

Το εν λόγω δημοσίευμα πάει την υπόθεση και ένα βήμα πιο κάτω, καθώς όπως μεταδίδει ο 33χρονος άσος θα αμείβεται ετησίως με 50 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024