Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Την ίδρυση νέου κεντροδεξιού κόμματος ζητά ο Ευάγγελος Αντώναρος

Την ίδρυση νέου κεντροδεξιού κόμματος ζητά ο Ευάγγελος Αντώναρος

Την εφημερίδα Αυγή επέλεξε ο Ευάγγελος Αντώναρος για να εκφράσει την άποψη του για ανάγκη δημιουργίας φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, που «θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των λίγων»

Την ανάγκη δημιουργίας φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς, που «θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των λίγων», επισήμανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω της… εφημερίδας Αυγής.

Ο κ. Αντώναρος, μιλώντας στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής» σχολίασε πως επιβάλλεται η δημιουργία ενός φορέα με βασικές αρχές την εθνική συμφιλίωση και συνεννόηση και τη σταθερή οικονομική ανάπτυξη της χώρας με κοινωνικό πρόσημο.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε εάν είναι τυχαίο ότι στη σημερινή Νέα Δημοκρατία «κάποιοι φωνακλάδες με ρίζες στην Ακροδεξιά πήραν από τη μία μέρα στην άλλη -και μάλιστα κατ’ απονομή- ηγετικές θέσεις».

Εξάλλου, επισήμανε, η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτική συνεννόηση. «Συνεννόηση δεν σημαίνει συμφωνία, δεν σημαίνει ούτε καν συναίνεση. Σημαίνει όμως την αναζήτηση κοινών τόπων, όπου επιβάλλεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, είπε πως «δεν είναι τέλεια», ωστόσο ανέφερε ότι τον βρίσκει «απόλυτα σύμφωνο» η υποχρέωση που ανέλαβε η γειτονική χώρα να αλλάξει το Σύνταγμά της με την απάλειψη όλων των στοιχείων αλυτρωτισμού».

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024