«Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» σχολιάζουν με καυστικό τρόπο πηγές της Νέας Δημοκρατίας τις εμπρηστικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη», ολοκληρώνουν.

«Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο σχόλιο τους οι πηγές της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προκάλεσε για μια ακόμα φορά, αναφερόμενος στις εκλογές λέγοντας πως «θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή» και συνέχισε: «πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο