Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηγές ΝΔ για Πολάκη: Ο Τσίπρας τον ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα

Πηγές ΝΔ για Πολάκη: Ο Τσίπρας τον ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα

«Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» σχολιάζουν με καυστικό τρόπο πηγές της Νέας Δημοκρατίας τις εμπρηστικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

«Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» σχολιάζουν με καυστικό τρόπο πηγές της Νέας Δημοκρατίας τις εμπρηστικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη», ολοκληρώνουν.

«Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο σχόλιο τους οι πηγές της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προκάλεσε για μια ακόμα φορά, αναφερόμενος στις εκλογές λέγοντας πως «θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή» και συνέχισε: «πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024