Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάει για το «μπαμ» με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουνάιτεντ

Πάει για το «μπαμ» με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουνάιτεντ

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δουλεύει απτόητος για την επόμενη μεταγραφή

Όλα έδειχναν μέχρι πριν λίγες μέρες πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η μεγάλη ανατροπή όμως επί της Νιούκαστλ άλλαξε τα δεδομένα στην αγγλική ομάδα. Έτσι Πορτογάλος συνεχίζει τη δουλειά του και στο πλαίσιο αυτό,πήγε να δει το Σερβία – Μαυροβούνιο και βασίζεται σε πρώην παίκτη του στην Τσέλσι για να πάρει στο Ολντ Τράφορντ ποδοσφαιριστή που αναμένεται να κοστίσει πάνω από 80.000.000 ευρώ. Ο λόγος φυσικά για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς που αγωνίζεται στη Λάτσιο.

Ο Μουρίνιο δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στους κόκκινους διαβόλους  κι ακόμα είναι στον αέρα, απλά πλέον αντιμετωπίζει διαφορετικά τα όποια προβλήματα. Ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να μείνει μέχρι τον Ιανουάριο στην ομάδα και να την ξανακάνει ανταγωνιστική, με την απόκτηση του Σέρβου χαφ.

Ο Μουρίνιο, σύμφωνα με την Sun, στο θέμα του Σάβιτς διαθέτει κι ένα έξτρα αβαντάζ καθώς πέρα από τον πακτωλό χρημάτων που μπορεί να προσφέρει γνωρίζει πολύ καλά τον Κέτσμαν, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. Ο παλαίμαχος Σέρβος φορ ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές που έκανε στην Τσέλσι ο Μου και οι σχέσεις τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για να βοηθήσει ο Κέτσμαν και να πείσει τον Σάβιτς να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ ειδικά από τη στιγμή που η αγγλική ομάδα συμφωνήσει με τη Λάτσιο για τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024