Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μ. Σίτι: «Προσφέραμε στον Μέσι τριπλάσιο μισθό και μας απέρριψε»

Μ. Σίτι: «Προσφέραμε στον Μέσι τριπλάσιο μισθό και μας απέρριψε»

Ο πρόεδρος της Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, εξομολογήθηκε ότι σε συνεργασία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα προσπάθησαν να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίσει στο Μάντσεστερ εισπράττοντας ένα ηχηρό «όχι!»

Ο Λίο Μέσι είναι ο… απαγορευμένος καρπός για όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους από τότε που ξεκίνησε τη μακροχρόνια σχέση του με την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που προσπάθησαν να τον δελεάσουν να αφήσει τους Μπλαουγκράνα, όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς όμως επιτυχία.

Πριν από αρκετές σεζόν, η πρόσφατη ιστορία του Αργεντινού μπορούσε να αλλάξει όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα δέχτηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά δεν ήταν έτσι. Ο Βασιλιάς της Καταλονίας δεν ακολούθησε τον έμπειρο κόουτς, παρέμεινε πιστός στη Μπάρτσα παρά το γεγονός ότι οι Πολίτες πίεσαν πολύ για την μεταγραφή του. Κι όταν λέμε πολύ, εννοούμε ότι  ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου ομολόγησε ότι έφτασαν σε σημείο να του προσφέρουν τριπλάσιο μισθό!

Όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησαν τον Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, ποιος είναι ο παίκτης τον οποίο δεν κατάφερε ό,τι κι αν έκανε να πείσει. «Ο Μέσι», προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων.

Έτσι, ο Αλ Μουμπάρακ είπε ότι: «Ζητήσαμε από τον Γκουαρδιόλα να του μιλήσει, του προσφέραμε τρεις φορές το μισθό που έπαιρνε στη Μπάρτσα αλλά δεν δέχτηκε»

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Λίο υπέγραψε την τελευταία του ανανέωση με τους μπλαουγκράνα μέχρι το 2021. Ίσως τότε ο Αλ Μουμπάρακ προσπαθήσει ξανά να τον δελεάσει.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024