Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «τυφώνας Πάνος» υποβαθμίστηκε σε... βροχόπτωση

Ο «τυφώνας Πάνος» υποβαθμίστηκε σε… βροχόπτωση

Συμβαίνει κάθε φορά όταν πρόκειται δήθεν για αντιπαράθεση ή για «καβγά» ανάμεσα στους συγκυβερνώντες Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο

Συμβαίνει κάθε φορά όταν πρόκειται δήθεν για αντιπαράθεση ή για «καβγά» ανάμεσα στους συγκυβερνώντες Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο: Από την «οργή», την «έκρυθμη κατάσταση», τη «σύγκρουση» και τα σενάρια για το τέλος της συγκυβέρνησης έρχεται η νηνεμία, ίσως πριν από την επόμενη θύελλα. Σε κάθε περίπτωση ο «τυφώνας Πάνος», όπως είπε χαριτολογώντας ο κ. Τσίπρας, υποβαθμίστηκε σε… βροχόπτωση ή απλό «συζυγικό καβγαδάκι».

Μέχρι να περάσει ο χρόνος του «συμφώνου συμβίωσης», όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, που υπολογίζεται γύρω στον Μάρτιο, λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές δηλαδή, όπου θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, αφού πρώτα έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διατήρησής τους στην εξουσία.

Όπως όλα δείχνουν, το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα σε τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου. Αλλά μην περιμένετε κάτι το απρόσμενο. Δεν πρόκειται ούτε να διαρρήξουν τις σχέσεις τους, ούτε να κινδυνεύσει (προς το παρόν) η συνοχή της κυβέρνησης. Πάντως ο κ. Καμμένος διαψεύδει ότι τηλεφωνήθηκε με τον Πρωθυπουργό, αφού, όπως έλεγε, τίποτα δεν άλλαξε από τη συμφωνία που είχαν κάνει και έτσι επιχειρήθηκε να κλείσει προς το παρόν η ιστορία.

Και για όσους δυσπιστούν ότι οι δύο συγκυβερνήτες βρήκαν και πάλι ένα modus vivendi, δεν έχουν παρά να δουν τη στροφή του φιλοκυβερνητικού Τύπου. Από τον τίτλο της Πέμπτης για τον Πάνο Καμμένο «που βλάπτει σοβαρά τη χώρα» στο «η κυβέρνηση αντέχει τον… Πάνο».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024