Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν: Ενίσχυση με το βραζιλιάνο Πακουέτα

Μίλαν: Ενίσχυση με το βραζιλιάνο Πακουέτα

Σε συμφωνία με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Λούκας Πακουέτα τον ερχόμενο Ιανουάριο έναντι 35 εκ. ευρώ έφτασε η Μίλαν

Τον 21χρονο ταλαντούχο βραζιλιάνο Λούκας Πακουέτα έκλεισε η Μίλαν. Όπως αναφέρει το ESPN της χώρας του καφέ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ήρθε σε συμφωνία με την Φλαμένγκο για την απόκτηση του  Πακουέτα τον ερχόμενο Ιανουάριο έναντι 35 εκ. ευρώ.

Η ιταλική ομάδα έδωσε μάχη για την απόκτηση του νεαρού μέσου με την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία – εκτός απροόπτου- φαίνεται πως θα βγουν νικητές. Αμφότερες οι ομάδες κατέθεσαν την ίδια προσφορά, αλλά ο βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Europa League, Λεονάρντο, κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία προς όφελος των Ιταλών. Έτσι, ο Πακουέτα θα ενταχθεί στη Μίλαν από τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος είναι «προϊόν» των ακαδημιών της Φλαμένγκο, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2016. Συμμετείχε μαζί της στο τουρνουά νέων που έγινε στο Σάο Πάουλο και πλέον μετρά 88 συμμετοχές με την ομάδα, ενώ έχει πετύχει και 17 γκολ.

Την τρέχουσα σεζόν είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Φλαμένγκο με 9 τέρματα. Έκανε το διεθνές του ντεμπούτο σε φιλικό εναντίον των ΗΠΑ τον περασμένο Αύγουστο.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024