Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμπάτσο: Συμπεριέλαβε στα φαβορί της Euroleague τους «αιώνιους»

Καμπάτσο: Συμπεριέλαβε στα φαβορί της Euroleague τους «αιώνιους»

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης Φακούντο Καμπάτσο θεωρεί βασικούς ανταγωνιστές στη φετινή Euroleague τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Στους βασικούς διεκδικητές του τροπαίου της Euroleague συμπεριέλαβε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκαρντ της «Βασίλισσας»:

«Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι. Πάντα βρίσκονται εκεί, να μάχονται για μεγάλα πράγματα. Και η Μπασκόνια έχει δημιουργήσει μία καλή ομάδα», είπε αρχικά ο Αργεντινός.

«Η Φενέρ κέρδισε τον τίτλο πριν από μας. Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι και τίποτα δεν έρχεται έτσι εύκολα στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να σταθούμε στο υψηλότερο επίπεδο, σωματικά και πνευματικά, ολόκληρη τη χρονιά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πάνω σε όλους και όχι μόνο στις ομάδες στις οποίες αναφέρθηκα» πρόσθεσε ο Καμπάτσο.

Μετά την αποχώρηση του Λούκα Ντόντσιτς, ο Καμπάτσο αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο φέτος και να σταθεί στο πλευρό του Σέρχιο Γιούλ που θα ξεκινήσει υγιής την εφετινή σεζόν. «Δεν είναι απλά ότι υπερασπιζόμαστε έναν τίτλο. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που όλοι θέλουν να νικήσουν και οι πάντες δίνουν ό,τι έχουν για να το καταφέρουν. Δείχνουν πάντα την καλύτερη τους εικόνα απέναντι μας. Εκτός από αυτό δηλαδή, πρέπει να υπερασπιστούμε και τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο αφού μας ξέρουν καλύτερα πλέον. Υπάρχει περισσότερη πίεση πλέον. Επαφίεται σε μας να γυρίσουμε αυτήν την πίεση σε κάθε θετικό και να τη διαχειριστούμε τους επόμενους 9-10 μήνες. Ξέρουμε ότι είμαστε η Ρεάλ και οι στόχοι μας φτάνουν πάντα ψηλά οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε. Μία δύσκολη Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτήν…».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024