Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν ο Τσίπρας χαιρετά με θέρμη τον Στουρνάρα

Οταν ο Τσίπρας χαιρετά με θέρμη τον Στουρνάρα

Αντάλλαξαν χαμογελαστοί δυο-τρεις κουβέντες, και εν συνεχεία χαιρέτησε επίσης θερμά και η σύντροφος του πρωθυπουργού, Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.

Η είδηση από το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του γερμανού ομόλογού του Φρανκ Βάλτερ Σταϊμάγερ, δεν ήταν ότι ετέθη το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά η θερμή χειραψία που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Αντάλλαξαν χαμογελαστοί δυο-τρεις κουβέντες, και εν συνεχεία χαιρέτησε επίσης θερμά και η σύντροφος του πρωθυπουργού, Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.

Είχε εξαιρετική σημασία για τους γνωρίζοντες η συνάντηση αυτή, την ώρα που εδώ και χρόνια το Μέγαρο Μαξίμου, όχι μόνο κατηγορούσε τον κ. Στουρνάρα ότι εμπλέκεται στην πολιτική και ότι ζητούσε πιστοληπτική γραμμή μετά την έξοδο από τα προγράμματα μνημονίου, αλλά είχε κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας μαζί του. Η μόνη οδός επικοινωνίας που είχε ο κ. Στουρνάρας ήταν μέσω του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η ατμόσφαιρα της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν ευχάριστη, με τον κ. Τσίπρα να έχει επίσης σύντομη συνομιλία και χειραψία με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αντικαθιστούσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν μπόρεσε λόγω κωλύματος να παρευρεθεί στη δεξίωση.

Έκανε εντύπωση βεβαίως η θερμή συνομιλία που είχαν στα γερμανικά η Ντόρα Μπακογιάννη με τον προεδρικό ζεύγος της Γερμανίας.

Τέλος, ο κ. Στουρνάρας κάθισε ανάμεσα στην κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη, ενώ η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη, Λίνα Νικολοπούλου κάθισε δίπλα στον Πέτρο Μολυβιάτη.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024