Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βολές ΝΔ κατά Σπίρτζη για το έργο που κατακύρωσε στον Καλογρίτσα

Βολές ΝΔ κατά Σπίρτζη για το έργο που κατακύρωσε στον Καλογρίτσα

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής άφησε αιχμές για τις διαδικασίες και τους πόρους που χάθηκαν για τον οδικό άξονα Πάτρας - Πύργου

Βολές κατά του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής για την κατακύρωση τμήματος του οδικού άξονα Πάτρας – Πύργου στην κοινοπραξία «Τοξότης», συμφερόντων του Χρήστου Καλογρίτσα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η κατακύρωση του πρώτου τμήματος του οδικού άξονα Πάτρας-Πύργου στην κοινοπραξία “Τοξότης”, συμφερόντων του Χρήστου Καλογρίτσα, δεν ξαφνιάζει κανέναν. Ο κ. Σπίρτζης, με την απόφασή του αυτή, δείχνει ότι δεν προβληματίστηκε ούτε από την πολύ μεγάλη έκπτωση (53,05%!) που προσέφερε η συγκεκριμένη κοινοπραξία, ούτε από το γεγονός ότι η Τράπεζα Αττικής δεν ανανέωσε την εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης προς την εταιρεία, δεδομένου ότι εμφανίζει χρέη προς την τράπεζα ύψους 117 εκατ. ευρώ».

Σύμφωνα με τον κ Καραμανλή, «ουδείς θα εκπλαγεί αν ο κ. Σπίρτζης προχωρήσει άμεσα και στην κατακύρωση των υπολοίπων τριών τμημάτων στην “Τοξότης”. Άλλωστε, χωρίς λόγο επέλεξε την κατάτμηση του έργου και χάθηκαν τόσος χρόνος και τόσοι πόροι για ένα έργο που περιμένει επί χρόνια ολόκληρη η Πελοπόννησος. Ο κ. Σπίρτζης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη των επιλογών του».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024