Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Time: Ένα εξώφυλλο-κόλαφος για Τραμπ και Κάβανο

Time: Ένα εξώφυλλο-κόλαφος για Τραμπ και Κάβανο

Το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Time αποτυπώνει με εξαιρετικά εύστοχο, αφαιρετικό και καυστικό τρόπο όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφορικά με το διορισμό του δικαστή Μπρετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Time θα συγκεντρώσει την προσοχή και το ενδιαφέρον πάρα πολλών ανθρώπων ανά την υφήλιο.

Και τούτο, διότι αποτυπώνει με εξαιρετικά εύστοχο, αφαιρετικό και καυστικό τρόπο όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφορικά με το διορισμό του δικαστή Μπρετ Κάβανο, εκλεκτού του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ως γνωστόν, στις ΗΠΑ έλαβε χώρα το τελευταίο διάστημα μια σκληρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Τραμπ και των Δημοκρατικών, μετά τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν εναντίον του Κάβανο για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών κατά το παρελθόν.

Στο εξώφυλλο του Time απεικονίζεται η Κριστίν Μπλέιζι Φορντ, η γυναίκα που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας όταν κατηγόρησε ανοιχτά τον Κάβανο για σεξουαλική επίθεση που αυτός είχε διαπράξει εναντίον της το 1982.

Το εξώφυλλο απεικονίζει την καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Palo Alto και ερευνήτρια ψυχολόγο στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Stanford τη στιγμή που καταθέτει ενώπιον της Γερουσίας για την οδυνηρή εμπειρία της από τη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί από τον Κάβανο πριν από 36 χρόνια.

Το πρόσωπο, τα μαλλιά, το στήθος και το υψωμένο χέρι της Κριστίν Μπλέιζι Φορντ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κολάζ των λέξεων και των φράσεων που εκείνη χρησιμοποίησε όταν περιέγραψε την εναντίον της επίθεση τού τότε εφήβου Μπρετ Κάβανο.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024