Συνέχεια στην κόντρα του με τον Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται να δίνει ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Με δηλώσεις του στην «Corriere sello Sort» ο Ντε Λαουρέντις έδειξε για ακόμη μια φορά πως το «διαζύγιο» των «παρτενοπέι» με τον 59χρονο τεχνικό δεν ήταν… βελούδινο, ενώ δεν δίστασε να πει πως ο Σάρι τον έβλεπε ως…τράπεζα.
«Νόμιζα ότι είχα βρει τον προπονητή που θα καθόταν για πολλά χρόνια στον πάγκο της Νάπολι. Ωστόσο μετά από ένα σημείο το μόνο που μας απασχολούσαν ήταν τα χρήματα» δήλωσε αρχικά ο Ντε Λαουρέντις.
«Ξαφνικά το Μέσα ξεκίνησαν να λένε πως το συμβόλαιο του χρειαζόταν αναπροσαρμογή, παρότι είχα αυξήσει τον μισθό του από τα 700 χιλ ευρώ στο ενάμιση εκατ. Πίστεψα πως αγαπούσε την πόλη και την ομάδα, αλλά άρχισα να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή απλά με αντιμετώπιζε ως τράπεζα» συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με τον πλέον τεχνικό της Τσέλσι.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League