Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Το νέο ΔΣ και οι προϋποθέσεις για να γυρίσει σελίδα

Παναθηναϊκός: Το νέο ΔΣ και οι προϋποθέσεις για να γυρίσει σελίδα

Οι άμεσες εξελίξεις με το ΔΣ και οι προϋποθέσεις για να γυρίσει σελίδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ότι το Σάββατο 6/10 συμφώνησε (μετ’ υπογραφών) να μεταβιβάσει τις μισές μετοχές του στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, όμως πρέπει να συντρέξουν ορισμένες προϋποθέσεις για να γυρίσει και επίσημα σελίδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με βασικότερη βέβαια να καταθέσει χρήματα ο Ταϊλανδός στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Υπάρχει μια φημολογία πως πιθανόν να τοποθετηθεί επίσημα και η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία για τη συμφωνία, όμως κι εδώ θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Διότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι όλο αυτό το διάστημα προτιμούν να κινούνται με άκρα μυστικότητα, δεν αφήνουν να διαρρέει το παραμικρό και δεν βγάζουν προς τα έξω ούτε τα απαραίτητα, ώστε να λυθούν οι –πολλές– απορίες που έχει ο κόσμος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες μέρες ο Παϊρότζ θα ορίσει τρία πρόσωπα της εμπιστοσύνης του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε σιγά σιγά να έχει λόγο εντός ομάδας. Βεβαίως, για να έχει λόγο θα πρέπει να βάλει και χρήματα, κάτι που προς το παρόν δεν έχει συμβεί. Και για να βάλει χρήματα, ώστε να αποκτήσει το 50% των μετοχών του Αλαφούζου, όπως έκανε γνωστό ο τελευταίος, θα πρέπει να πάρει την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ είναι υποχρεωτικό βήμα για κάθε υποψήφιο επενδυτή σε αθλητική ΑΕ, που θέλει να κατέχει νόμιμα ποσοστό άνω του 3%.

Όσον αφορά τώρα τα πρόσωπα, ο Σταύρος Λεκκάκος που εμφανιζόταν ως φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει κάποια ενόχληση από τους Ασιάτες και φαίνεται πως η δική του περίπτωση δύσκολα θα προχωρήσει. Παραμένει μεγάλο ερωτηματικό το ποιος θα αναλάβει πρόεδρος, σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή διοικητικά μοιάζει εντελώς… ακέφαλη.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με τον Παϊρότζ, ωστόσο αυτό που οφείλουμε να τονίσουμε για να ξέρει και ο κόσμος είναι πως δεν υπάρχει λόγος για… πανηγυρισμούς. Με την έννοια πως στον Παναθηναϊκό δεν θα πέσουν τα εκατομμύρια βροχή (τουλάχιστον όχι άμεσα) και πως η ιστορία έχει ακόμα και πολλά επεισόδια και πολλά ερωτηματικά. Και όσο δεν υπάρχουν χρήματα, τόσο οι απορίες θα μεγαλώνουν.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024