Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
VW T-Roc Cabrio: Στην… εξωστρεφή πλευρά των SUV

VW T-Roc Cabrio: Στην… εξωστρεφή πλευρά των SUV

To μοντέλο που θα αποτελέσει το πρώτο cabrio SUV της VW, δίνει για πρώτη φορά το στίγμα του από τα πεδία δοκιμών εξέλιξης, επιβεβαιώνοντας την μελλοντική παρουσία του στην ολοένα διευρυνόμενη, περιπετειώδη γκάμα της γερμανικής φίρμας.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε για πρώτη φορά την ανοιχτή έκδοση του T-Roc την οποία η VW είχε επιβεβαιώσει προσφάτως, διεκδικώντας τον τίτλο του δεύτερου κατασκευαστή μετά την Land Rover που επιχειρεί να συνδυάσει τις ιδιότητες ενός SUV με υφασμάτινη οροφή και εξαιρουμένου του Jeep Wrangler το οποίο αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του.

Όπως και να έχει, με την χρονική κατάταξη των ανοιχτών SUV, είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο είδος όπως εξίσου δεδομένο είναι ότι θα αποκτήσει σύντομα και ένα νέο μέλος υπό την μορφή του VW T-Roc Cabrio.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, ακολουθώντας μια πιο lifestyle προοπτική, το T-Roc Cabrio θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με δίθυρο αμάξωμα ενώ, προκειμένου να αποφύγει την σημαντική αύξηση του βάρους της κατασκευής η VW προέκρινε τη λύση μιας υφασμάτινης αναδιπλούμενης οροφής, έναντι της μεταλλικής.

Τις προδιαγραφές του νέου μοντέλου αναμένεται να συμπληρώσουν μια σειρά εξοπλιστικών στοιχείων που θα άπτονται του ανοιχτού χαρακτήρα του και θα υπογραμμίζουν την πιο lifestyle τοποθέτησή του έναντι των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων του γερμανικού SUV.

Από πλευράς χρονοδιαγράμματος, η VW έχει ήδη πραγματοποιήσει επένδυση ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου το εργοστάσιο του Osnabruck να υποδεχθεί την παραγωγή της νέας ανοιχτής εκδοχής του T-Roc η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2019.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024