Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X1 2019: Σε τροχιά ανανέωσης

BMW X1 2019: Σε τροχιά ανανέωσης

Η ανανεωμένη Χ1 δίνει το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών εξέλιξης, καθώς προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της η οποία αναμένεται να ενσωματώσει μια σειρά σχεδιαστικών και εξοπλιστικών βελτιώσεων ενώ δεν θα λείψουν οι αναβαθμίσεις στην γκάμα κινητήρων με φόντο το νέο πρωτόκολλο WLTP.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

H βαυαρική φίρμα προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του SUV που βρίσκεται στη βάση της περιπετειώδους γκάμας της, το οποίο, με αφετηρία την «νεότερη» Χ2 αλλά και το νέο αυστηρότερο πρωτόκολλο δοκιμών για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, WLTP θα υποδεχθεί μια σειρά στοχευμένων αλλαγών που προδιαγράφουν μια πιο γοητευτική εμφάνιση και έναν πιο αποδοτικό χαρακτήρα.

Εν πρώτοις αυτό που προκύπτει από το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης, είναι η ανασχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων τα οποία ενσωματώνουν τεχνολογία LED υιοθετώντας ένα νέο μοτίβο, που φέρνει την όψη της Χ1 πιο κοντά σε αυτή της Χ2.

Αν και το καμουφλάζ δεν αφήνει περιθώρια συμπερασμάτων για τη διαμόρφωση των υπολοίπων στοιχείων του μπροστινού τμήματος, την ανανεωμένη εικόνα θα συμπληρώσουν στοχευμένες αλλαγές στον προφυλακτήρα και στις εισαγωγές, που θα εναρμονίσουν την Χ1 με τις νεότερες BMW.

Ανασχεδιασμένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία υιοθετούν διαφορετικής θέσης και αισθητικής δείκτες αλλαγής πορείας. Δεδομένα και στο πίσω τμήμα θα πρέπει να θεωρούνται οι στοχευμένες παρεμβάσεις σε προφυλακτήρα και λεπτομέρειες.

Αν και στο παρόν σετ εικόνων δεν υπάρχει αποτύπωση του εσωτερικού, σύμφωνα με προηγούμενες λήψεις, η ανανεωμένη Χ1 θα υιοθετήσει μια μεγαλύτερη οθόνη για το infotainment η οποία θα επωφεληθεί από το νέο λειτουργικό της BMW υπ’ αριθμόν 7.0, ένα νέου σχεδιασμού επιλογέα αντίστοιχο της Χ2, ενώ από το μικρότερο coupe SUV της BMW αναμένεται να προέλθουν και μια σειρά από εξοπλιστικά στοιχεία που θα εξασφαλίσουν στην Χ1 ένα μεγαλύτερο φάσμα επιλογών, προαιρετικών και μη.

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων, αν και δεν αναμένεται να υπάρξουν δραστικές αλλαγές, θεωρήστε δεδομένο ότι το σύνολο των κινητήρων βενζίνης θα επωφεληθεί από νέας τεχνολογίας φίλτρα που θα μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Με δεδομένο ότι η BMW θα προσπεράσει την φετινή έκθεση στο Detroit, αλλά και την αυξημένη ευρωπαϊκή απήχηση του μοντέλου λόγω μεγέθους, η πρέμιερα της νέας Χ1 πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019 με την προοπτική να διατεθεί αμέσως μετά.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024