Παραμένει στην 14η θέση η Ελλάδα
Η χώρα μας διατήρησε την 14η θέση και χάρη στη νίκη του ΠΑΟΚ παρέμεινε σε απόσταση από την 15η Ελβετία.
Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του στη Λευκορωσία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 4-1 έδωσε πολύτιμους πόντους στην Ελλάδα και τη βοήθησε να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η χώρα μας βρίσκεται στην 14η θέση στη σχετική λίστα της UEFA και με το «διπλό» του Δικεφάλου έφτασε τους 26.200 πόντους.
Βαθμούς, ωστόσο, πήρε και η 15η Ελβετία, η οποία μετά τη νίκη τη Ζυρίχης επί της Λουντογκόρετς (1-0) έφτασε τους 25.700 βαθμούς. Οσον αφορά στην 13η Δανία, οι Σκανδιναβοί είδαν την Κοπεγχάγη των Ζέκα και Σωτηρίου να φεύγει με το διπλό από την έδρα της Μπορντό και πλέον έχουν 26.775 βαθμούς.
Αν η Ελλάδα διατηρήσει την 14η θέση μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε τη σεζόν 2020-21 θα συνεχίζει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League, ενώ ο δευτεραθλητής θα αγωνίζεται στο 2ο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Κυπελλούχος θα μπαίνει στον 3ο προκριματικό του Europa και ο 3ος-4ος της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό του Europa.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και τα σενάρια παραίτησης – Τι απάντησε ο Γεραπετρίτης
- Κούκλες του σεξ που μοιάζουν με παιδιά και όπλα: Η ΕΕ ξεκινάει έρευνα στη Shein για παράνομα προϊόντα
- Αποκάλυψη in: Η μπάλα στην εξέδρα από την ΑΔΑΕ για τους λόγους παρακολούθησης Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ
- Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη: Την Τετάρτη στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία της
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Το Εθνικό Θέατρο αφιερώνει τις παραστάσεις της 18 Φλεβάρη στη μνήμη της
- Νορβηγός σκιέρ έκανε λάθος που του κόστισε το χρυσό, τα… βρόντηξε κι έφυγε για το δάσος (vid)


