Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Εγείρεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για το Προσφυγικό

ΝΔ: Εγείρεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για το Προσφυγικό

Ήρθε η ώρα να χυθεί φως στις σκιές της κυβέρνησης γύρω από τη διαχείριση του Προσφυγικού τονίζει η ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «μετά τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις και αποπομπές κυβερνητικών αξιωματούχων, τις καταγγελίες τους για αδιαφανείς διαδικασίες και διασπάθιση κοινοτικών πόρων, εγείρεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα»

Εγείρεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για το προσφυγικό τονίζει η ΝΔ σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις για το ζήτημα.

«Ήρθε η ώρα να χυθεί φως στις σκιές της κυβέρνησης γύρω από τη διαχείριση του Προσφυγικού», τονίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να μη δίνει κανένα στοιχείο για το που πήγαν τα κονδύλια ύψους 1,6 δισ. ευρώ που διατέθηκαν για το προσφυγικό, ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει τον έλεγχο των καταγγελιών.

Ειδικότερα, ο τομεάρχης Μεταναστευτικης πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε πως για πολλοστή φορά, έχουμε μια κυβέρνηση που δεν εστιάζει στην ουσία των καταγγελιών, αλλά απαντά με δίωξη των καταγγελλόντων.

«Συνεχίζει να μη δίνει κανένα στοιχείο για το πού έχουν πάει τα 1,6 δισ. ευρώ του Προσφυγικού. Εξακολουθεί να μην εξηγεί τι φταίει και χιλιάδες άνθρωποι συνεχίζουν να ζουν σε hot spots ντροπής και προσβολής για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα, τόνισε πως το κόμμα του θα συνεχίσει τον έλεγχο των καταγγελιών.

«Ήρθε η ώρα να χυθεί φως στις σκιές της κυβέρνησης γύρω από τη διαχείριση του Προσφυγικού», συμπλήρωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Παράλληλα ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε πως μετά τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις και αποπομπές κυβερνητικών αξιωματούχων, τις καταγγελίες τους για αδιαφανείς διαδικασίες και διασπάθιση κοινοτικών πόρων, εγείρεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα.

«Πρέπει να γίνει το αυτονόητο. Η Δικαιοσύνη να ελέγξει τις καταγγελίες και να διαταχθεί άμεσα εισαγγελική έρευνα ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024