
Και το οικόπεδο «7» στο τραπέζι της συνάντησης Αναστασιάδη – Exxon
Θα συζητηθεί το ενδιαφέρον της εταιρείας και για το «επίμαχο» οικόπεδο.
Με τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Exxon, Neil Chapman, συναντάται σήμερα Παρασκευή το πρωί ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.00 στο Προεδρικό Μέγαρο και, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος. Προδρόμου, εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών με την εταιρεία, ενόψει των δραστηριοτήτων της που αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο, αλλά και του ενδιαφέροντός της για το οικόπεδο 7.
Ο κ. Προδρόμου ανέφερε επίσης ότι «δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο» για την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών σε σχέση με τις έρευνες για υδρογονάνθρακες και την αδειοδότηση του οικοπέδου 7 της κυπριακής ΑΟΖ».
Κληθείς από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων να σχολιάσει την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγκυρα, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «η Κυπριακή Δημοκρατία προχωράει κανονικά με το ενεργειακό της πρόγραμμα, με βάση το διεθνές δίκαιο και σε συνεργασία με τις εταιρείες με τις οποίες έχει συμβληθεί».
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού
- Ο Μουράτογλου επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Τσιτσιπά: «Θα είμαι στην ομάδα του»
- Αλέξης Τσίπρας: «Εσείς ρωτάτε; Εγώ απαντώ» – Απαντά σε ερωτήσεις νέων για στεγαστικό και ενοίκια
- Φωτιά στις Αχαρνές – Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
- Αποκαλύφθηκε το πορτρέτο της Άνγκελα Μέρκελ σε μουσείο στο Βερολίνο




