Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλες στιγμές! Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret, στα «χέρια» της Μαίρης Κατράντζου

Μεγάλες στιγμές! Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret, στα «χέρια» της Μαίρης Κατράντζου

Η Αμερικανική “Vogue”, η ναυαρχίδα της Βίβλου της μόδας, ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες ότι η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, θα συνεργαστεί με την Victoria’s Secret

Πραγματικά, ζούμε  μεγαλειώδεις στιγμές! Η Αμερικανική “Vogue”, η ναυαρχίδα της Βίβλου της μόδας, ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες ότι η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, θα συνεργαστεί με την Victoria’s Secret. Ένα από τα μεγαλύτερα, πλέον κερδοφόρα και δημοφιλέστερα brands του πλανήτη, θα «συμπεριλαμβάνει» πλέον στα αστραφτερά show του με τους πανέμορφους Αγγέλους, την Capsule Collection της Mary Katrantzou, με την παγκόσμια ακτινοβολία.

Η νεαρή κυρία Κατράντζου, η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο (εγκαταστάθηκε στη Γηραιά Αλβιόνα από τα 18 της χρόνια, όταν ξεκίνησε τις σπουδές της στο St. Martins), μετά τους πανηγυρικούς εορτασμούς για την εξαιρετικά επιτυχημένη δεκαετή παρουσία της στο διεθνές fashion world, θα παρουσιάσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, μια φαντασμαγορική capsule collection,σε συνεργασία με την Victoria’s Secret. Η Capsule συλλογή, θα είναι «διασκεδαστική», υπέροχη! «Άξιζε τον κόπο να περιμένουμε για αυτή τη συνεργασία», λέει η Κατράντζου στην “Vogue”. Τι θα γίνει λοιπόν στην πασαρέλα; Η σειρά εσωρούχων, θα έχει χρώμα, δυναμισμό, αλλά και τα αγαπημένα patterns της διάσημης σχεδιάστριας. Η κάρτα, ροζ, φωτεινή, «βγήκε» στον αέρα! Η VICTORIA’S SECRET loves Mary Katrantzou. Holiday 2018!

Η κολεξιόν by Katrantzou στις boutiques της Victoria’s Secret

Η Μαίρη Κατράντζου συνεργάστηκε πολύ στενά για την συγκεκριμένη σειρά εσωρούχων, με την creative director Σοφία Νεοφύτου και την executive producer Monica Mitro και όλο το team της Victoria’s Secret, για να «αποτυπωθούν» σωστά τα prints στα εσώρουχα. Οι διάσημοι Άγγελοι, έχουν ήδη δοκιμάσει τα εσώρουχα. Η σειρά θα βρίσκεται στα Victoria’s Secret Stores, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Holidays και θηλυκά εσώρουχα, με την υπογραφή της top ελληνίδας designer!

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024