Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
McLaren 720S Track Pack: Η γοητεία της αγωνιστικής υπερβολής

McLaren 720S Track Pack: Η γοητεία της αγωνιστικής υπερβολής

Πάντα υπάρχουν περιθώρια για κάτι παραπάνω σύμφωνα με το Woking το οποίο αποφάσισε να εφαρμόσει στην κορυφαία έκδοση της 720S με τα διακριτικά Performance ένα πακέτο αναβάθμισης που ενδείκνυται κυρίως για αγωνιστικές διαδρομές.

H βρετανική φίρμα θεωρεί, και φροντίζει να αποδεικνύει ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεων, ακόμα και όταν πρόκειται για εγνωσμένου κύρους sportscars.

Υπό αυτό το σκεπτικό αποκάλυψε, ένα νέο προαιρετικό πακέτο αναβάθμισης με την εύγλωττη ονομασία Track Pack το οποίο υπόσχεται να κάνει την ήδη επιβλητική σε επίπεδο επιδόσεων, 720S Performance ακόμα ικανότερη σε ό,τι αφορά τις αγωνιστικές επιδόσεις.

Όπως ακριβώς συνέβη και με τις αντίστοιχες εκδόσεις των 570S Coupe και Spider Track Pack, το πακέτο αναβάθμισης περιορίζει το βάρος της 720S κατά 24 κιλά κάτι που σημαίνει ότι το αντίστοιχο μέγεθος σταματά πλέον στα 1.298 κιλά.

Αυτό οφείλεται στην αφθονία ανθρακονημάτων από τα οποία κατασκευάζονται το καπό, τα φτερά, οι εισαγωγές αέρα, η ενεργή αεροτομή αλλά και οι εξωτερικοί καθρέφτες, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν το αναβαθμισμένο και ελαφρύτερο σύστημα εξαγωγής και οι ελαφρού κράματος τροχοί.

Το ανθρακονημάτινο σκηνικό εξακολουθεί και στην καμπίνα όπου τα σπορ καθίσματα κατασκευάζονται από αυτό το ελαφρύ και εξωτικό υλικό, όπως επίσης και ο επιλογέας ταχυτήτων, τα paddles για την αλλαγή των σχέσεων καθώς και λεπτομέρειες στις επενδύσεις.

Το παζλ συμπληρώνει η παρουσία δοκών τιτανίου πίσω από τα καθίσματα υποστηρίζοντας την παρουσία των ζωνών ασφαλείας έξι σημείων στήριξης που συμπληρώνουν τα βαθιά σπορ επενδεδυμένα με δέρμα Alcantara καθίσματα.

Παράλληλα, όπως κάθε αγωνιστικό πακέτο εξοπλισμού που σέβεται τον εαυτό του, η αναβάθμιση Track Pack περιλαμβάνει και τρεις ενσωματωμένες κάμερες οι οποίες μπορούν να καταγράψουν κάθε μέτρο αγωνιστικής διαδρομής.

Φυσικά όλα τα παραπάνω έχουν και το αντίστοιχο τίμημα καθώς το κόστος της έκδοσης 720S Performance με το πακέτο αναβάθμισης Track Pack αγγίζει τα 255.000 ευρώ. Αν τώρα υπάρχουν περιθώρια και για περαιτέρω τόσο σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις όσο και την οικονομική ευχέρεια υπάρχει πάντα και η έκδοση GT3 της 720 S η οποία ξεκινά από τα 440.000 ευρώ.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024