Με δύο μόνο αλλαγές στην βασική του ενδεκάδα θα παταταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με τους Τόσκα και Ζαμπά να παίρνουν τις θέσεις των Βιερίνια και Μπίσεσβαρ.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου δυο θα είναι τα «φρέσκα» πόδια που θα πάρουν φανέλα βασικού για την αυριανή αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου έκρινε πως οι Βιερίνια και Μπίσεσβαρ, έχουν στα πόδια αρκετά και δυνατά παιχνίδια και χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα στην 11αδα της ομάδας.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.