Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος αγνοούμενος του «Ζορμπά»

Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος αγνοούμενος του «Ζορμπά»

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται η αναζήτηση των αγνοουμένων στο Μαντούδι, αφού όπως όλα δείχνουν η σορός που βρέθηκε νωρίτερα σε παραλία της Εύβοιας, ανήκει στον 67χρονο που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται η αναζήτηση των αγνοουμένων στο Μαντούδι, αφού όπως όλα δείχνουν η σορός που βρέθηκε νωρίτερα σε παραλία της Εύβοιας, ανήκει στον 67χρονο που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ του Σαββάτου.

Επιβεβαιώθηκε το πικρό σενάριο της απώλειας του 67χρονου, ο οποίος μαζί με την 58χρονη γυναίκα του αγνοούνταν, όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, που υπερχείλισε λόγω της κακοκαιρίας που έφερε μαζί του ο κυκλώνας «Ζορμπάς».

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η σορός που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών, αναγνωρίστηκε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου από την κόρη του 67χρονου ότι ανήκει στον πατέρα της.

Πλέον, απομένει ο εντοπισμός και της 58χρονης γυναίκας του που χάθηκαν μαζί το ίδιο βράδυ, με τις ελπίδες να «σβήνουν» σιγά σιγά, τώρα που και ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024