«Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα» κατήγγειλε πατέρας μιας από τις φοιτήτριες «θύματα» του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταθέσει στη Δικαιοσύνη για το θέμα.
«Δώσαμε και εμείς λεφτά για να περάσουμε τα μαθήματα, όχι ότι δεν έγραφε καλά, την έκοβε… Είχε δώσει, την έκοψε με 4,2 με 4,3 αυτό ήταν το κόλπο» δήλωσε ο πατέρας της φοιτήτριας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δεν ήταν μονό η δίκια μου, είναι τόσα παιδιά… 250 ευρώ το μάθημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι είχαν γίνει καταγγελίες και παλαιότερα, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα για τη δίωξη του καθηγητή. «Χρόνια γινόταν αυτό» σημείωσε. «Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι οι πάντες το ξέρανε, και η Θεσσαλονίκη και όλοι το ξέρανε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δήλωσε δε, ότι ο καθηγητής διδάσκει 20 χρόνια στο ΤΕΙ Σερρών, αλλά διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει από πότε άρχισε να παίρνει «μίζες».
Ο πατέρας της κοπέλας είπε μάλιστα ότι στο θέμα εμπλέκεται και φροντιστήριο. «Πήγε να τον ρωτήσει γιατί δεν την περνάει, γίνονταν μέσω φροντιστηρίου όλα πρέπει να πας στο φροντιστήριο» ανέφερε.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής