Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καμπανάκι» στην ΑΕΚ για τις θλάσεις

«Καμπανάκι» στην ΑΕΚ για τις θλάσεις

Ο Εζεκίελ Πόνσε έγινε ο έβδομος παίκτης της ΑΕΚ που υπέστη μυϊκό τραυματισμό από την αρχή της σεζόν

«Καμπανάκι» χτυπάει στην ΑΕΚ για τις θλάσεις, καθώς ο Εζεκίελ Πόνσε έγινε ο έβδομος ποδοσφαιριστής της ομάδας που υπέστη μυϊκό τραυματισμό από την αρχή της προετοιμασίας.

Η ατυχία είναι σίγουρα ένας παράγοντας που σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει τον ρόλο του. Ωστόσο, η συχνότητα των τραυματισμών στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και δη των μυϊκών (βρισκόμαστε άλλωστε στις αρχές Οκτώβρη ακόμη), αποτελεί θέμα που χρειάζεται επίλυση. Καθώς είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει κάθε τρεις και λίγο βασικά γρανάζια της μηχανής της, των οποίων η απουσία είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Ο Εζέκιελ Πόνσε αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Μπενφίκα (2/10) και θα απουσιάσει τουλάχιστον από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (7/10), καθώς έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Ο Αργεντινός φορ είναι σημαντική απουσία για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι.

Θυμίζουμε ότι από το ξεκίνημα της χρονιάς η ομάδα έχει χάσει με θλάση τους Τσιγκρίνσκι, Αλμπάνη, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Γκάλο και Άλεφ, με άλλους να έχουν μείνει περισσότερο και άλλους λιγότερο διάστημα εκτός δράσης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που προκαλεί προβληματισμό και δημιουργεί ζητήματα στην ΑΕΚ. Μιας και η Ένωση δεν έχει το περιθώριο να στερείται βασικούς ποδοσφαιριστές της, τη στιγμή μάλιστα που οι υποχρεώσεις της λόγω Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυξημένες.

Αν συνυπολογίσουμε στους παραπάνω τραυματισμούς και εκείνους των Μπογέ (σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών), Λόπες (ρήξη χιαστού) και τώρα του Οικονόμου (κάκωση γλουτιαίου) γίνεται αντιληπτό πως η Ένωση έχει «χτυπηθεί» άσχημα από το ξεκίνημα της σεζόν, αδυνατώντας μέχρι στιγμής να δώσει πλήρης έστω και ένα ματς!

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024