Τον Βασίλη Τοροσίδη, που θήτευσε πεντέμισι χρόνια στην Ιταλία (σε Ρόμα και Μπολόνια), αναζήτησε η Gazzetta dello sport πριν από την αναμέτρηση Μίλαν – Ολυμπιακός (4/10, 19:55) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο εκ των αρχηγών των Ερυθρόλευκων τόνισε στην ιτελική εφημερίδα πως «έχουμε νοοτροπία νικητή και κανείς δεν μπορεί να μας υποτιμήσει», ενώ επισήμανε ακόμη ότι «ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου».
Αναλυτικά η τοποθέτησή του:
«Η Μίλαν δείχνει να έχει καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη της επί της Σασουόλο. Από την άλλη πλευρά κανείς δεν πρέπει να βγάλει λάθος συμπέρασμα για μας από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε κερδίσει σε τέσσερα από τα πέντε ματς του πρωταθλήματος και φέραμε ισοπαλία με την Μπέτις.
Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό. Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλά κι έχει νοοτροπία νικητή. Χρειαζόμαστε διάρκεια και μετά το ματς με την Μίλαν υπάρχει το παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ.
Είναι σημαντικό παιχνίδι και δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε ανάσες στο ματς με την Μίλαν. Θέλω να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, αλλά πέρασα ωραία χρόνια στην Ιταλία και την έχω στην καρδιά μου».
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.