Σε δεύτερο διαδοχικό προσκλητήριο της Εθνικής Αργεντινής (για φιλικά παιχνίδια όμως) έλειπε το ονοματεπώνυμο του Λιονέλ Μέσι με συνέπεια να εξυφαίνονται σενάρια απόσυρσης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε δηλώσεις του στο Fox Sports προβλέποντας επιστροφή του Μέσι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Θεωρεί μάλιστα πως αυτή η εξέλιξη συμφέρει και την Μπαρτσελόνα.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο Μέσι να είναι ευτυχισμένος. Γνωρίζουμε ότι θέλει να πάει στην εθνική ομάδα και θα πάει στην εθνική ομάδα. Για την Μπαρτσελόνα το καλύτερο είναι ο Μέσι να είναι ευτυχισμένος στην εθνική ομάδα» δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Το γεγονός ότι παίρνει μια ανάσα, για να μιλήσει, είναι καλό για εκείνον. Και σε κάποιον βαθμό είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό που θέλουμε είναι να είναι καλά όπου και να βρίσκεται. Και θέλει να κάνει πολλά πράγματα με την εθνική ομάδα της Αργεντινής» πρόσθεσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Έτσι, ο Βαλβέρδε ευθυγραμμίζεται με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA), Κλαούντιο Τάπια, που υποστηρίζει ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει, ότι θα παίξει. Πρέπει να τον αφήσετε μόνο του, να πάρει το χρόνο του».

Γράψτε το σχόλιο σας