Ο Κώστας Καίσαρης γράφει την ΑΕΚ, του Ουζουνίδη, σε σχέση με την ΑΕΚ του Χιμένεθ. Γιά την αλλαγή παιχνιδιού, την έλλειψη δυνάμεων και τις θλάσεις. Μία ΑΕΚ που σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα δεν έχει χάσει απολύτως τίποτα.
ΘΑ το πάω ανάποδα. Θα ξεκινήσω από τις επισημάνσεις του Ανδρέα Δημάτου, γιά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2. Που δεν εκφράζουν, ούτε τις προσωπικές του απόψεις, ούτε τις απόψεις του προπονητή. Ότι λέει, ο υπεύθυνος επικοινωνίας είναι θέση της ΠΑΕ. Ας δούμε λοιπόν ποιά ήταν η εκτίμηση της ΑΕΚ:
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την αποστολή του ντέρμπι.
Με γραπτή του δήλωση, ο Λούκα Ντόντσιτς ενημέρωσε πως δεν θα συμμετάσχει στα καλοκαιρινά «παράθυρα» της FIBA με την Εθνική Σλοβενίας, βάζοντας ως προτεραιότητα την οικογένειά του.