Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπελλο: Εύκολη νίκη για τον Ηρακλή (3-0)

Κύπελλο: Εύκολη νίκη για τον Ηρακλή (3-0)

Ο «Γηραιός» επικράτησε εκτός έδρας της Θύελλας Καμαρίου με 3-0

Ο Ηρακλής επικράτησε εκτός έδρας της Θύελλας Καμαρίου με 3-0 σε παιχνίδι για τους ομίλους του Κυπέλλου, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ικανοποίησε με την απόδοση της.  Μπορεί ο Ηρακλής και η Θύελλα Καμαρίου να χωρίζονται από μια κατηγορία, αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν το απόγευμα του «Γηραιού» στη Νάξο.

Από το 15ο λεπτό και μετά όμως το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να δημιουργήσουν από τα άκρα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά προσπάθησαν και βρήκαν δύο ευκαιρίες με τον πολύ καλό Ερρίκο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.  Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς κάποιο γκολ, με τον Ηρακλή να προσπαθεί αλλά να μην βρίσκει την «κλασική» ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος ο «Γηραιός» μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και έψαξε επιτακτικά το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Στο 58′ ο Ζιαμπάρης με κεφαλιά μετά πολύ ωραία ενέργεια του Κλέιτον νίκησε τον Ανδριόλα και άνοιξε το σκορ.  Στη συνέχεια και μέχρι το 80ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη και το τρίποντο. Με τις ευκαιρίες για το 2-0 να χάνονται οι γηπεδούχοι είχαν στιγμές που έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Βοσνιάδης ήταν ανίκητος σήμερα κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο τέλος της αναμέτρησης και με την Θύελλα να βγαίνει μπροστά για το 1-1, ο Ηρακλής βρήκε χώρους και πέτυχε δύο ακόμη γκολ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναγιωτούδης μετά από ασίστ του Γεωργίου έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Σίλβα Κλέιτον έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 3-0 υπέρ του «Γηραιού».

Θύελλα Καμαρίου: Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73′ Σ. Φύτρος), Ρέτζος, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ. (70′ Δαβιλάς), Μαυρομάτης

Ηρακλής: : Π. Βοσνιάδης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κουτρουμάνος (58′ Κουκόλης), Κανακούδης (29′ Γεωργίου), Μουμίν, Μενδρινός, Κλέιτον, Πασάς, Χασομέρης, Ρόβας (85′ Παναγιωτούδης).

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024