Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κοκκινίζει» το Μιλάνο με 6.000 φίλους του Ολυμπιακού

«Κοκκινίζει» το Μιλάνο με 6.000 φίλους του Ολυμπιακού

Σε εξέλιξη η μεγάλη απόβαση των φίλων του Ολυμπιακού στον ιταλικό βορρά για το ματς με τη Μίλαν στο Europa League

Μία ακόμη μαζική παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας αναμένεται να καταγραφεί στο «Σαν Σίρο» την Πέμπτη 4/10 (19:55).
Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι στην αναμέτρηση με τη Μίλαν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League θα βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς περίπου 6.000 οπαδοί. Θα «κοκκινίσει» δηλαδή το Μιλάνο.

Όπως είχαν «κοκκινίσει» κατά το παρελθόν το Τορίνο και η Ρώμη στα ματς με Γιουβέντους, Ρόμα και Λάτσιο. Με τη Μεγάλη Κυρία οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν δώσει βροντερό παρών στο ιστορικό ματς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999, ενώ έχουν συμπαρασταθεί στην ομάδα τους και σε αγώνες των ομίλων με Ρόμα και Λάτσιο. Κόντρα στους Λατσιάλι μάλιστα, στο δεύτερο διπλό του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ (το 2007) είχαν ξεπεράσει τις 8.000 κερδίζοντας τον θαυμασμό των Ιταλών με την εντυπωσιακή παρουσία τους.

Γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ακολουθήσει την ομάδα σε όλη την Ευρώπη. Από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ισπανία μέχρι την Ουκρανία, την Τουρκία και το μακρινό Καζακστάν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα έχει και στο Μιλάνο την «δύναμη του» στο πλευρό του, τον 12ο παίκτη της ομάδας, στην προσπάθεια να κοιτάξει κατάματα την μεγάλη Μίλαν και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Από την Τρίτη 2/10 έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στο Μιλάνο οπαδοί του Ολυμπιακού και σήμερα 3/10 θα κορυφωθεί η ερυθρόλευκη απόβαση εν όψει του αυριανού αγώνα (4/10, 19:55).

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024