Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Η πιθανή -αμιγώς ελληνική- 11αδα με Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Η πιθανή -αμιγώς ελληνική- 11αδα με Παναιτωλικό

Ποιοι παίκτες αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (2/10, 17:30, Cosmote Sport 1)

Μία ενδεκάδα -αμιγώς ελληνική- είναι πιθανό να παρατάξει ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2/10, 17:30, Cosmote Sport 1).

Τα προβλήματα τραυματισμών, που ήδη υπάρχουν ή προέκυψαν μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε συνδυασμό με την ανάγκη για rotation ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης οδηγούν τον κόουτς του Τριφυλλιού σε αρκετές διαφοροποιήσεις.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, αναμένεται να αγωνιστεί με σύστημα 3-4-3 και ενδεκάδα η οποία θα αποτελείται από 11 Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κότσαρης, με τους Θεοχάρη, Πούγγουρα και Οικονόμου ως τριάδα στόπερ. Αριστερό μπακ-χαφ αναμένεται να είναι ο Χατζηθεοδωρίδης και δεξί ο Αποστολάκης (ο γιος του Στράτου), ενώ τον άξονα θα καλύψουν οι Στάικος και Τζανδάρης. Η τριάδα μπροστά θα αποτελείται όπως όλα δείχνουν από τους Καμπετσή, Εμμανουηλίδη και Βέργο, με τον Μακέντα να κάθεται στον πάγκο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024