Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Νίκη στο φινάλε με Μακέντα

Παναθηναϊκός: Νίκη στο φινάλε με Μακέντα

Οι πράσινοι νίκησαν εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο (1-0), με τον Μακέντα να σκοράρει στο 84'

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ασταμάτητος και στο Κύπελλο καθώς οι πράσινοι επικράτησαν εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 1-0, για την φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ιταλός επιθετικός, Φεντερίκο Μακέντα ήταν ο σκόρερ των πράσινων, έξι λεπτά πριν από το φινάλε του παιχνιδιού. Ο Ιταλός επιθετικός δεν ήταν στο βασικό σχήμα των πράσινων, καθώς ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με έντεκα Έλληνες παίκτες.

Ο Μακέντα πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και κατάφερε να βρει δίχτυα, χαρίζοντας έτσι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς μετά τις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος, σημείωσε μιαν ακόμα νίκη, αυτή την φορά για το Κύπελλο. Το παιχνίδι στο Αγρίνιο είχε καλό ρυθμό, ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο εικοστό λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Στάικος, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου, Γιαννακόπουλος απέκρουσε. Οι πράσινοι κατάφεραν πάντως να πάρουν τη νίκη με το γκολ που σημείωσε ο Μακέντα, έξι λεπτά πριν από το φινάλε του παιχνιδιού. Με τη νίκη αυτή το τριφύλλι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στον τρίτο όμιλο του Κυπέλλου.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Λιάβας (65’ Μπελεβώνης), Μαλής, Άργκους, Ρότσα (79’ Τσιγγάρας), Πάουλο Μάρκος, Λουσέρο, Μανά, Ντίας, Ουίλιαν (71’ Μοράρ), Καμαρά.
Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Παντελάκης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Οικονόμου, Καμπετσής (68’ Μακέντα), Βέργος (74’ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης (65’ Δώνης).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024