Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άργος: Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

Άργος: Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

Η 11χρονη αγαπούσε ιδιαίτερα τον ετεροθαλή αδερφό της

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την τραγωδία που συνέβη στο Άργος, όταν ένας 29χρονος σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Παρόλο που οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για την εισβολή του νεαρού άνδρα στο σπίτι, όπως αποκαλύπτουν τα τοπικά μέσα ο 29χρονος ήταν στο σπίτι της οικογένειας από το βράδυ του Σαββάτου. Ο πατέρας του είχε παντρευτεί την μικροβιολόγο από το Άργος και είχαν αποκτήσει μαζί το 11χρονο κορίτσι.

Όπως λένε οι γείτονες η μικρή αγαπούσε πολύ τον ετεροθαλή αδερφό της και ανυπομονούσε να έρθει κάθε φορά από την Αθήνα. Το βράδυ του Σαββάτου ο 29χρονος φοιτητής Ιατρικής πήγε στο σπίτι και μάλιστα όλοι μαζί κάθισαν να τον ακούσουν να παίζει πιάνο που τόσο αγαπούσε.

Η Κυριακή, όπως φαίνεται ήταν μια τελείως διαφορετική μέρα, καθώς ο 29χρονος περίμενε να πάει στο μπάνιο η μητριά του και αμέσως άρπαξε την καραμπίνα, και πυροβόλησε εξ επαφής την 11χρονη. Η μητέρα -άγνωστο μέχρι στιγμής το πώς- βγήκε στο μπαλκόνι, ουρλιάζοντας και παρακαλώντας για βοήθεια, ενώ ο δράστης την κλείδωσε έξω και έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσε αρχικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και έπειτα η Αστυνομία, οι οποίοι προσπάθησαν να ανέβουν στον τέταρτο όροφο όπου βρισκόταν η γυναίκα. Ανεβαίνοντας αντίκρισαν το ανήλικο κορίτσι αιμόφυρτο, ενώ αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 29χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα στον τρίτο όροφο του κτιρίου νεκρός, αφού με το ίδιο όπλο είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Κάποια τοπικά μέσα μιλούν για έντονο καβγά μεταξύ πατέρα και γιου, ωστόσο η οικογένεια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024